Datum
In overleg
Bijzonderheden
Duur en aantal deelnemers, in overleg

Digitale vaardigheden op alle niveaus

In-company

De wereld om ons heen digitaliseert in hoog tempo. Hoe zit dat met jou? Voel je je digi-onzeker en wil je je digitale vaardigheden verbeteren? Of ben je al digitaal sterk en werk je veel met Office applicaties waar je nog beter in wil worden? Wil jij je werkdruk verminderen met moderne middelen? Onderstaande trainingen kunnen wellicht helpen om jouw digitale vaardigheden of die van je teamleden verder te ontwikkelen.

Programma

Er zijn meerdere organisaties die soortgelijke trainingen aanbieden, hieronder een aantal trainingen en organisaties uitgelicht.

InAspire biedt standaardtrainingen en voornamelijk praktijkgerichte trainingen op maat. Samen met de klant gaan ze op zoek naar een passend opleidingsprogramma. Dit programma kan afgestemd worden op de organisatie en uitgesplitst naar afdelingen of groepen medewerkers. InAspire biedt onder andere trainingen op het gebied van Microsoft Office, veiligheidsbewustzijn en privacy en algemene digitale vaardigheden.
Ook biedt InAspire een Zelfevaluatie Digitale Vaardigheden aan om het niveau van de digitale vaardigheden van medewerkers te bepalen.

Bekijk het volledige aanbod op https://inaspire.nl/.

 ExplainiT is een trainingsbureau met een breed aanbod aan vaardigheidstrainingen voor IT-eindgebruikers. Ze verzorgen onder andere Microsoft Office trainingen en trainingen in algemene digitale vaardigheden.
Door te trainen en te coachen op de werking en toepassing van IT-applicaties, project- en procesmanagementmethodieken en bijbehorende gedragscomponenten blijven medewerkers en organisaties wendbaar. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en kunnen in overleg worden ingevuld.

Bekijk het volledige aanbod op: https://www.explainit.nl/.

Investering

Voor de in-company-trainingen wordt op verzoek een offerte gemaakt door InAspire of ExplainiT.

Aanmelden

InAspire
De trainingen worden gegeven door Michiel Weber. Voor meer informatie over de trainingen en de  in-company mogelijkheden, neem contact op met:

ExplainiT
De trainingen van ExplainiT worden gegeven door wisselende trainers. Voor meer informatie over de trainingen en de in-company mogelijkheden, neem contact op via info@explainit.nl of 088-1225588.

Meer informatie

Voor referenties of overige vragen kun je Rijnbrink benaderen via: campus@rijnbrink.nl
Voor meer informatie over InAspire en ExplainiT bezoek hun websites.