Wie ben ik als leider?

Ontdek de kracht van bewust (persoonlijk) leiderschap in onze inspirerende intervisie-reeks, ontworpen om je te helpen bij het nemen van effectieve beslissingen en het doorbreken van patronen. De uitdaging van ‘de goede dingen doen’ staat centraal, waarbij we streven naar het overstijgen van de dagelijkse hectiek en het vergroten van bewustzijn over denkkaders.

Met een gemiddelde evaluatiescore van 8 ervaren deelnemers direct positieve effecten en leggen ze een solide basis voor hun toekomstig leiderschap. Als manager of teamleider kun je je nu aanmelden voor de nieuwe intervisie groep, bestaande uit 4 bijeenkomsten die op 1 februari van start gaan. Ontdek nieuwe inzichten en bouw aan een sterker leiderschap. 21 deelnemers gingen je al voor! 

Meld je aan

Ervaringen van deelnemers 

De intervisie ”Wie ben ik als leider” heeft deelnemers geholpen om feedback te geven en te ontvangen en bewuster te worden van hun persoonlijk kompas. Zo geeft een deelnemer aan dat het reflecteren op wie je wilt zijn als leider het volgende met zich mee brengt: “Ik raad dit anderen aan. Omdat je door in gesprek te gaan over je vragen inzicht krijgt in je eigen handelen als leider, zowel door je eigen casussen als door die van anderen. Je leert reflecteren op je eigen rol, en die opgedane vaardigheid kun je blijven gebruiken, ook na de intervisie.” 

Daarnaast geven deelnemers aan dat zij zich bewuster zijn geworden van wie ze willen zijn als leider. Cathelijn Wennemars vertelt hier het volgende over: ‘Dankzij de intervisie ben ik gegroeid, zowel onbewust als bewust. Ik neem het dagelijks mee in mijn werk’. Daarnaast vertelt Jorien van ’t Zand dat onderlinge herkenning in een brede zoektoch bijdraagt aan het gezamenlijk leren. 

Ook zijn deelnemers zich bewuster van wat leiderschap bij verandering van hun vraagt. Zo deelt Conchita Rodriquez: ”Het heeft mij meer stevigheid gegeven, een mooie opstap voor verdere groei.” Deelnemers geven ten slotte aan dat het voor hun een mooie basis is geweest voor verdere ontwikkeling op gebied van leiderschap. Zo deelt Esther Maasen hier het volgende over: “Ik heb veel geleerd tijdens deze bijeenkomsten en waardeer de diverse samenstelling van de groep, met deelnemers variërend in ervaringsniveaus. Het was verrijkend om mijn eigen ervaringen te delen en me te meten met anderen.” 

Ben jij klaar om jouw (persoonlijk) leiderschap te versterken? Meld je dan nu aan!

Praktische informatie

Datum: Startmoment 1 februari 2024
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: Hunneperkade 70 in Deventer
Bijzonderheden: Vervolgdata: 7 maart, 18 april, 30 mei 2024

Rijnbrink is partner in het versterken van (persoonlijk) leiderschap, om ‘iedereen in staat te stellen zich aan te passen aan veranderende vraagstukken binnen en buiten de organisatie, waardoor lokale ambities kunnen worden waargemaakt.’  

Een projectgroep werkt vanuit provinciale subsidie ook in 2024 weer aan het vergroten van leiderschaps-bewustzijn onder directeuren, leidinggevenden en medewerkers. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Iris Meuleman. 

Meld je aan